Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Domečky nejen na zahradu

    21.2.2013, Markéta Vocetková

    Už jste přemýšleli jaký dárek pořídit svým dětem? Jaro se blíží a jak všichni víme, hraček pro děti není nikdy dost. Co tedy zvolit? Třeba dárek, který vaše miláčky zabaví na dlouhé hodiny - Zahradní domek.

    Všichni si vzpomínáme na své dětství. Na tu úžasnou dobu. Kdy jsme bez uzardění tvrdili, že koberec je žhavá láva, matrace z gauče byly hradbami našeho zámku a nikdo nám nedokázal naši představivost vymluvit. Dětství nám nabízí nespornou výhodu vlastní fantazie a jakési nevědomosti, kdy se nemusíme starat o placení účtů, nájmu a naší jedinou starostí je, zda dostaneme po obědě zákusek.

    Ve dne v noci, venku doma, vždy si najdi úkryt

    Jak už bylo řečeno, dětská představivost je nekonečná. Rády napodobují dospělé a to co nejvěrněji. Když jim náhodou chybí určitá věc, prostě jí nahradí věcí jinou a se zapálením věří, že jde o věc pravou. To platí i pro dětské úkryty. Kdysi slavné úkryty z polštářů od gauče, jsou s dnešními sedačkami jaksi pasé. O to více bychom se my dospělí měli starat o jejich zábavu, rozvoj a kreativitu.

    K tomu nejlépe poslouží zahradní domeček pro děti, který se stane dějištěm mnoha a mnoha nesepsaných příběhů od pohádek až k všedním hrám na maminku a tatínka. Dětský domeček je tak vhodným dárkem pro každé dítě už od útlého věku. A že je opravdu s čím si hrát dosvědčí i fakt, že jsou dětské domečky vybaveny velice podstatnými detaily, například zvonkem, poštovní schránkou, okenicemi či kuchyňkou. Napodobit tedy mohou vaše ratolesti téměř cokoli.

    A kam domeček umístit? Je to jen a jen na vás. V prodeji jsou jak domečky venkovní, tak domečky, které svými rozměry odpovídají potřebám interiéru. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, především lehce omyvatelného plastu. S údržbou tedy nebudete mít téměř žádnou práci.

    Vaše děti si zaslouží ten nejlepší prostor pro své hry, pro probouzení svých představ a fantazií. A že je domeček nuda? Tak proč ne pohádkový zámek či chaloupku z perníku? Designu se stejně jako fantazii meze nikdy nekladou. Užijte si i vy krásu dětských domečků.

    Přečtěte si také: