Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pronájem skladů tím nejlepším řešením

    14.1.2013, Markéta Vocetková

    Stejně jako při vaření potřebujete správné ingredience, v určitých odvětvích podnikání potřebujete prostory. Koupě nemovitostí není levná záležitost, ovšem je zde i alternativa - pronájem skladů.

    Už od malička přemýšlíme nad otázkou, čím se jednou budeme živit, co nám přinese peníze do peněženek a zda jich budeme mít dostatek či budeme žít z ruky do pusy. Jen velmi málo z nás dosáhne svých dětských snů. Ovšem sny se nás drží celý život, nejen v dětství a plnit si je můžeme až do smrti. Sen o ideální práci je jedním z nich.

    Ta správná práce, ty správné možnosti

    Pro mnoho z nás je snem být svobodný a nezávislý. Jednou z cest k nezávislosti je nebýt vázaný na svého zaměstnavatele, tedy nebýt zaměstnancem. Pro určitou nezávislost je lepší být zaměstnavatelem či prostě jen podnikatelem. Vydělávat si výrobou produktů a jejich následným prodejem či nabízením určité služby není špatný nápad. Pokud se však rozhodnete rozjet to ve velkém, najednou začnete řešit otázku – kam se zbožím? Malé podnikání vyžaduje skladování v malých prostorách, zboží lze uskladnit i u vás doma. Ovšem podnikání s objemným zbožím či s velkým množstvím materiálu vyžaduje prostory. Málokdo má ovšem dostatek financí na koupi dostatečně velké budovy.

    Řešením může být pronájem skladů

    Pronajmout se v dnešní době dají jakékoliv prostory. Pronájem hal na váš vozový park nebo pronájem haly na skladování palet s materiálem? Se správnou firmou to není problém. Kanceláře, haly, sklady. Záleží na druhu vaší práce. Ani s lokalitou si nemusíte moc lámat hlavu, neboť se jejich umístěni netýká pouze Prahy. Jsou umístěny po celé republice a stačí tedy zadat do vyhledávače hesla typu: sklady Ostrava, sklady Liberec, sklady Brno či sklady Praha a máte napůl vyhráno.

    Tak proč to nezkusit? Inspiraci můžete sbírat například na novém webu společnosti Cushman & Wakefield, která se tomuto odvětví věnuje. Své podnikání můžete rozjet na plno a ve velkém, získat tak svobodu a nezávislost. Zkuste to také, nyní tu možnost máte.

    Přečtěte si také: