Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vydělávat lze i zábavně!

    14.1.2013, Markéta Vocetková

    Mít něco za rukou, šetřit si na dovolenou či mít prostě pocit jistoty. Málokdo má však možnosti a čas na vedlejšíí práci. Pasivní příjem je tak snadným a tedy ideálním řešením pro každdého.

    Vydělávat lze i zábavně!

    Asi každý z nás se občas pozastaví nad zvyšujícími se cenami zboží v obchodech, nad pochybnou politikou a stavem naší země. Pracovních pozic je málo, žijeme v době úspor a utahování opasků. Ztráta zaměstnání nebo snížení výplaty hrozí téměř nám všem. Není se proto čemu divit, že si často hledáme alternativní zdroje příjmů, tedy práci na vedlejší pracovní poměr. Pro důchodce, studenty či maminky na mateřské dovolené je přivýdělek téměř nutností.

    Pár korun nebo několik tisíc k dobru? Je to na vás

    Co si však budeme povídat, nalézt vhodnou brigádu, která je slušně placená a vyhovuje našim časovým možnostem, je asi stejně lehké, jako hledat jehlu v kupce sena. Bez známostí či velké dávky štěstí se prostě neobejdete. Existuje však ještě jedna cesta. Není to žádná novinka, přesto však mezi veřejností tento způsob výdělku není moc známý. Jedná se o výdělek na internetu tzv. pasivní příjem. A o co se jedná? Každý z nás si denně sedne alespoň na chvíli k počítači, přečte si noviny a zkontroluje maily. Tak proč nedostávat zaplaceno za to, co už děláte běžně? Dostávat peníze za čtení mailů? Zní to bláznivě, ale jde to!

    Nejedná se o žádné podvody či spamy. Na váš mail jsou cíleně zasílány reklamní maily od prověřených firem, které nabízejí tímto prostřednictvím své služby. Tuto službu nabízí společnost Goldmail.cz, firma s tradicí a mnoha spokojenými klienty jak ze strany firem, tak ze strany uživatelů. Plošná reklama pro inzerenty i snadný výdělek pro obyčejné lidi.

    Až 10Kč za přečtení mailu

    Za přečtení mailu nemusíte dostávat jen pár haléřů. Pokud se budete svému pasivnímu příjmu věnovat, máte reálnou šanci na slušný výdělek. Pracovat nemusíte sami. Stačí se domluvit s přáteli, zapojit je do systému a za každý mail, který si přečtou, získáte i vy provizi a to nastálo. Co víc si přát? Pár minut denně a máte vyděláno. Šetřit si na dovolenou či mít něco málo za rukou? Každý si může vydělat. Goldmail jedněm šetří, druhým vydělává.

     

    Přečtěte si také: