Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vánoční dárky mohou být i praktické. Co třeba nábytek?

    3.12.2012, Alice Jendelová

    Zařizujete nový obývací pokoj, ložnici či psací koutek? Nechte si od Ježíška nadělit nábytek. Máme pro vás tipy z čeho vybírat.

    Obývací pokoj

    Nejdůležitějším nábytkem v obývacím pokoji je bezpochyby pohovka. Trávíme na ni spoustu volného času. Sledujeme televizi, přijímáme návštěvy, či lenošíme. Měla by být tedy praktická a pohodlná. Sedací soupravy jsou na trhu zastoupeny v několikero provedení. Důležité je rozhodnout se, zda chcete spíše rohovou či nikoliv. Pohovka do rohu poskytuje většinou více prostoru, ale nemusí tomu tak být vždy. Většina sedacích souprav má úložné prostory, nebo je možné pořídit si sadu dvou menších sedaček a křesla.

    Co třeba čalouněná rohová sedačka ASPEN NIKIEL od Sconto nábytek? Je velice pohodlná s bytelnou kostrou. I to je důležité, protože sedačka bude mít o mnoho delší životnost. Pokud byste preferovaly spíše kůži a nerohové pohovky, doporučujeme BERGEN. Momentálně je na ni 20 % sleva.

    Ložnice

    Tak jako je pohovka hlavním nábytkem v obýváku, v ložnici je to postel. Zde bychom měly vybírat velmi důkladně. Zdraví spánek ovlivňuje ve velké míře naši kondici. Sconto nabízí hned několik druhů postelí. Čalouněné postele jsou především praktické, protože většinou mají úložné prostory a jejich další výhoda je široká škála barevnosti a vzorů.

    Dřevěné postele také nabízejí prostor k uložení lůžkovin, většinou i ve formě dřevěných šuplíků. V nabídce je zastoupeno mnoho typů dřeva, vybere si každý a nemusíte se bát, že by postel neladila k okolnímu nábytku.

    Nechybí samozřejmě ani kovové konstrukce. Výhodou je snadná údržba a vysoká odolnost proti oděru. Novinkou jsou futonové postele. Tento trend přišel z Japonska a hlavním znakem je jednoduchost a design. Vhodné jsou do menších bytů, kdy chcete opticky zvětšit prostor.

    Sconto samozřejmě nabízí jak manželské tak jednolůžkové pokoje. Nechybí ani postele do dětských pokojů, které mají fantazii.

    Pracovna či dětský pokoj

    A pracovně či pracovním koutě je zase nejdůležitějším nábytkem stůl. V dnešní době jsou vyhledávané hlavně pc stoly, tedy takové, kam se bez problému vejde obrazovka, počítač, klávesnice a ještě třeba tiskárna. Zkuste rohové stoly, v nabídce Sconto je jich mnoho, v různých designech a provedeních. Získáte s nimi další místo. Pomoci ale mohou i zásuvky, vyjížděcí police pro klávesnici, samostatná přihrádka pro počítač a tiskárnu. Velice praktické jsou také police nad stoly, které jsou součástí. V nabídce najdete různé druhy dřeva, přírodní či barevné, stoly pevné či na kolečkách, které můžete přizpůsobovat.

    Nezapomínejte, že nábytek si člověk pořizuje na několik let, a proto neunáhlete nákup. Neotálejte ale moc dlouho, protože ve Scontu najdete akce a slevy, navíc vám vždy dobře poradí s výběrem.

    Přečtěte si také: