Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nakupování se slevou na jednom místě!

    22.11.2012, Radka Kapuciánová

    Hromadné slevy jsou dnes velmi populární. Na jednom místě najdete takřka vše. Využijte šikovného agregátoru slev; především teď před Vánoci oceníte rychlý a pohodlný nákup dárků pro vaše blízké.

    Jako spousta jiných lidí i já využívám slevových serverů. Nejen, že zde nakoupíte dnes již téměř vše, ale zkusíte i věci, které byste si obyčejně nedopřáli. A k tomu ještě ušetříte!

    Hromadné slevy jsou dnes velmi populární. Na jednom místě, navíc z pohodlí domova, vyřešíte dárky na Vánoce, výročí a narozeniny, leckde navíc dostanete ocenění za opakované nákupy formou kreditů, které pak používáte stejně jako peníze. Je tu ale jedna věc - od doby, co se v Čechách rozjely první slevové portály, začalo se jich najednou objevovat obrovské množství. S tím přišla pro zákazníka jedna potíž - když chtěl například najít něco konkrétního a nebo jen porovnat podobné nabídky, musel se prodrat tím množstvím slevových serverů, z nichž některé byly více či méně přehledné. A tak přišel čas pro agregátor slev, který sdružuje slevy na jednom místě, tudíž zákazník už nemusí zmateně překlikávat z jednoho webového okna na druhé, pohodlně si vybere z jediné stránky.Vzhledem k tomu, že slevové servery zažívají velký boom, nabídek na různé pobyty, masáž či jídlo v restauracích je čím dál tím více, a tak agregátor slev přišel s filtrováním slev podle města, fulltextovým vyhledáváním a kategoriemi. Pokud tedy hledáte nabídku například na zboží (Vánoce jsou přeci za dveřmi), stačí rozkliknout danou kategorii, kde se vám zobrazí další možné výběry, nebo můžete rovnou projíždět nabídkami.

    Pokud se vám nechce denně projíždět celým serverem, můžete si nastavit zasílání nabídek emailem, kde si samozřejmě můžete nastavit i město (popřípadně města), ve kterých vás nabídky zajímají. A jestliže nechcete zadávat svůj email, můžete novinky sledovat pomocí RSS.

    Slevy dnes jsou velmi oblíbené a využívané. Pokud zatím nemáte osobní zkušenost s takovými nákupy, je nejvyšší čas to zkusit. Před Vánoci zde pořídíte více za ještě levněji, jelikož se obchodníci předhání, aby zákazníkovi nabídli to nejlepší. Ať už budete hledat oblečení, šperky či hodinky, na agregátoru najdete každý den nové a krásné věci. Stačí se jen podívat. Sama zde nakupuji především vouchery do restaurací (především do těch dražších, kam bych si jinak nemohla dovolit zajít), zboží, zážitky (motokáry, paragliding, laser game) a v neposlední řadě si tu několikrát do roka koupím nějaký hezký víkendový pobyt v lázních či na horách. Doporučuji tedy se na vlastní kůži přesvědčit o výhodnosti nákupů na slevovém agregátoru. Hodně štěstí!

    Přečtěte si také: