Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak správně vybrat hračku pro své dítě?

    7.11.2012, Kateřina Ondíková

    Každý z nás si jistě pamatuje na svoji nejoblíbenější hračku z dětství. Vzpomínky s ní spojené nám zůstávají po celý život. Není nikdo, kdo by neměl svého milého plyšového medvídka, jež mu byl parťákem při dětských hrách či snění. A co takové oprýskané autíčko z řádu „angličáků“? Ale v dnešní době už nevládnou v hračkářstvích pouze panenky a auta. Proto vítejte v malém průvodci mezi dětskými sny!

    Blíží se čas Vánoc. Období, kdy si každý z nás láme hlavu, jak vybrat ten nejlepší dárek. Naštěstí při výběru dárků pro nejmenší nám jako dobrý sluha poslouží nejoblíbenější psaní, jak dětí tak dospělých - dopis Ježíškovi! Pokud si lámete hlavu s listovním tajemstvím, nesmutněte. Prozradíme vám ty nejoblíbenější hračky tohoto roku!

    V prvé řadě při výběru nezapomínejte na věk vašich ratolestí. Odtud se odvíjí i pravidlo, že hračky by měly být úměrné stáří věku dítěte a především tak, jak je tomu od pradávna, rozvíjet jeho dovednosti a schopnosti. Ne vždy je rozhodující cena, ale zájmy a touhy malého človíčka. To, co potěší dítě vaší kolegyně, nemusí nadchnout vaši neteř a naopak. Každé dítě má jiný vkus.

    Hračky pro všechny věkové kategorie

    Máte-li doma malé princezny, jistě oči rozzáří pohled na panenku Moxie. Tato hračka je vždy v balení s nejrůznějšími zvířecími kamarády nebo sportovní výbavou. Stačí si jen vybrat!

    Pokud zatoužíte po dárku univerzálním, tedy pro holky i kluky, jistě nezklamou osvědčené barevné kostičky, jež podpoří fantazii - Lego City. Pro rozvoj jemné motoriky můžeme dále využít hru Play Doh. Jedná se o modelovací hmotu, z níž můžeme vytvářet různé tvary, zvířátka a cokoli děti napadne.

    Pro holčičky toužící po domácím mazlíčku můžeme sen proměnit v realitu. Pejsek Lucky se stane věrným společníkem a přítelem. Stačí ho seznámit s jeho novou majitelkou a je jako živý!

    Další hra pro podporu fantazie a probuzení malého architekta ve svých dětech je stavebnice Seva. Jistě si ji pamatuje z dob svého dětství. Tato stavebnice oblíbená napříč generacemi nikdy nezklame!

    Mluvící auto Chuck by mohlo být s trochou nadsázky pejskem Lucky v klučičí podobě. S tímto novým kamarádem vašich dětí si užijete spoustu zábavy. Pokud však váš syn upřednostňuje místo autíček stavebnice, pak lego Star Wars bude jasná volba.

    Nakonec vám představíme dvě nejnovější hry pro vaše odrostlejší ratolesti. Celosvětovým hitem těchto měsíců je akční adrenalinová hra Nerf. Pistole s plastovými náboji, přátelé a hra může začít! Je jen na vašich dětech, kolik vrstevníků si ke hře přizvou a jaké kulisy k ní dotvoří. Druhou hrou pro starší kluky je Beyblade. Sbírání žetonů z této hry bude novou neškodnou závislostí vašich dětí!

    Jak vidíte, nabídka hraček je opravdu pestrá! Toto byl jen zlomek toho, co můžete najít na webové adrese www.kouzelnyhrad.cz. Zde nalezne nabídku hraček od nejmenších až po starší věkové kategorie . Stačí jen kliknout a Ježíšku, těš se!

    Přečtěte si také: