Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nechte děti tvořit s kreativními hračkami!

    15.10.2012, Alice Jendelová

    Dopřejte svým dětem něco netradičního a rozvíjejte jejich kreativitu. Poradíme vám, co oživí jejich pokojíček.

    Rozvíjení kreativity u dětí je velmi důležité vzhledem k jejich budoucnosti. Lidé s dostatečně vyvinutou tvořivostí a fantazií jsou úspěšnější jak ve studiu, tak i v následném zaměstnání. Kreativní lidé se velmi dobře uplatňují nejen v uměleckých oborech, ale i ve vědě, ekonomických či technických odvětvích. Stačí se podívat, kolik pracovních inzerátů má zadáno v požadavcích slovo kreativita. Proto se rodiče snaží rozvíjet tyto vlastnosti už od raného věku dítěte.

    Začněte výbavou pokojíčku

    Rozvíjet fantazii můžete i pomocí výzdoby dětského pokojíčku. E-shop obchůdku ookidoo nabízí mnoho možností, jak ozvláštnit pokojík našich nejmenších. Kromě povlečení, polštářů či dek, zde najdete i druhy osvětlení, kde nás naprosto nadchly světelné řetězy z kolekce a case de cousin paul. Uložení hraček nebo jiných nezbytností mohou vyřešit barevné látkové kufry, které se mohou hodit i na víkend k prarodičům. Vybírat však můžete i z nábytku, kde nechybí židličky, stolky, kolébky či sedací vaky. Vše dolaďte doplňky, které pokojík rozveselí. Na své si přijdou především milovníci zvířátek. A nemusíte nutně vybavovat jen pokojíček. Můžete svému dítku pořídit do koupelny dřevěný stojánek na kartáček, který mu ohlídá dřevěná myška a při čištění zubů lze použít i přidělané přesýpací hodiny. Uvidíte, že  čištění zubů již nebide jen povinností.

    Pro maličké i pro vás

    Vybrat správné hračky pro nejmenší, nemusí být vždy lehké. Na trhu je velký výběr, ale ne vždy si rodiče mohou být jisti kvalitou. V e-shopu ookidoo nabízejí vysoce kvalitní hračky pro děti. Snaží se dodržovat respekt k přírodě, proto tu najdete i bio zboží, například hračky vyrobené ze 100% certifikované biobavlny. Kromě klasických dřevěných hraček zde najdete opravdu kreativní hračky, které rozvíjejí tvořivost vašeho dítěte jako stavebnice, kostky, dřevěná puzzle či šroubovací hračky. Starším dětem se určitě budou líbit výtvarné hry, razítka, šablony, samolepky či spojovačky. Pro holky nechybí ani vystřihovací panenky nebo šperkovnice, pro kluky zase auta, vlaky a letadla. Výběr je obrovský a vzhled i provedení vás natolik nadchne, že si budete hrát také. Konečně rozvíjet kreativitu a fantazii lze v každém věku.

    Přečtěte si také: