Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • DVD nejlepšími společníky večera

    24.8.2012, Markéta Vocetková

    Filmy jsou našimi dobrými společníky. Zpříjemňují nám všední večery a tvoří romantickou atmosféru. To platí obzvláště pro filmy na DVD...

    I přestože je dnešní doba plná nejmodernějších systémů, které nahrávají filmy, internet nabízí prostřednictvím e-shopů ke stažení nejnovější tituly z řad knih, hudebních novinek či seriálů a filmů, není nad to si sednout doma k televizi a pustit si svůj oblíbený film na DVD. Možnost sáhnout pro balení s DVD a pustit si jej kdykoliv a kdekoliv. Navíc si své oblíbené filmy můžete vozit kamkoliv s sebou, pouštět je na přenosném DVD přehrávači například v autě nebo na chalupě či u moře ne dovolené.

    Mějte svůj film vždy po ruce

    Filmy na DVD nahradily VHS kazety neboli videokazety, které byly nepraktické, neskladné a jejich kvalita také nebyla valná a vzpomeňte si na dlouhou dobu přetáčení či na nemožnost přeskakování kapitol či změny jazyka. DVD disky nám ulehčily mnoho starostí. Jsou lehké, přenosné a dobře skladovatelné. Filmy na nich můžete pozorovat ve vysoké kvalitě, v rozlišení full HD a užívat si komedie, horory či sci-fi jak to nejlépe jde.

    Prodej DVD prudce stoupl s omezováním počtu VHS kazet a s nárůstem prodej moderních DVD přehrávačů. Díky většímu množství místa, které na disku je, nabízí vydavatelství k filmu samotnému velké množství bonusů. To už za zvážení stojí ne?

    Prodej DVD filmů se dá uskutečnit jak v kamenných obchodech, tak po internetu. V kamenných obchodech si film najdete v poličkách, na internetu zase v jednotlivých kategoriích e-shopu.  Volit můžete mezi kreslenými filmy pro děti, hranými pohádkami, romantickými komediemi, parodiemi či sci-fi filmy a psycho horory. Výhodou DVD disků je i možnost přehrát si staré černobílé filmy, které se jen tak lehce neseženou. Svou filmovou databázi tak vždy můžete mít po ruce a vytáhnout správně vybraný film ve chvíli, kdy jej budete potřebovat. Například při romantickém večeru či při zábavném večeru – filmové noci s kamarády. Objevte i vy kouzlo filmů ve vaší filmotéce...

    Přečtěte si také: