Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Užijte si léto naplno – ve stanu

    23.8.2012, Markéta Vocetková

    Léto je v plném proudu a gareden party nesmí chybět ani u vás na zahradě. A jak ji uspořádat jinak než ve stylovém party stanu?

    Léto pomalu končí a během dvou týdnů se s ním rozloučíme definitivně. Doufám, že bylo přesně podle vašich představ, užili jste si krásnou dovolenou na mořských plážích či v tuzemsku. K létu neodmyslitelně patří letní aktivity – minigolf, výlety, koupání v aqvaparku a opalování se. To jsou převážně denní aktivity ale co se začatou nocí? 

    Uspořádejte párty na kterou sousedi jen tak nezapomenou!

    Párty v podniku má mnoho výhod i nevýhod. Na soukromé párty vás nebudou obtěžovat opilí štamgasti místního podniku, budete mít soukromí a pokud vlastníte zahradu, tím lépe! Uspořádejte garden party a pozvěte všechny své známé. Koupejte se, pijte a oslavujte. A pokud už nějakou párty plánujete, myslete i na nepřízeň počasí. Jestliže párty plánujete dopředu, nikdy si nemůžete být jistí počasím. Vždy je dobré mít se kam schovat, takříkajíc mít své zázemí. Zadejte si tedy do vyhledávače například párty stany jižní Čechy a hned se vám objeví seznam možností. Velikostí a tvarů stanů je opravdu hodně na výběr a dozajista tak budou uspokojeni všichni hosté na párty.

    Párty stan využijete nejen při oslavách ale také při svatbách.  Svatební den je velmi významný pro oba svatebčany. Vše musí být perfektní. O hosty musí být dokonale postaráno. A pro svatby v létě to platí o to více. Většina venkovních svateb se nekoná v uzavřených místnostech, ale na čerstvém vzduchu. Lidé se tak baví, popíjejí a připíjejí svatebčanům. Horké letní noci jsou přímo stvořené pro romantický tanec pod hvězdnou oblohou. Šampaňské teče proudem, a když na hosty dolehne únava, mohou hledat útočiště pod střechou stanu.

    Pokud hledáte výrazy typu svatby jižní Čechy, dozajista dostanete na výběr z mnoha možností a variant, které na svatbu lze použít.  Užijte si svůj den či párty naplno.  Žijeme jen jednou, tak proč si život pořádně neužít? Zkuste to také i vy…

    Přečtěte si také: