Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Bazény už nejsou jen pro bohaté, nyní si jej může dopřát každý…

    12.8.2012, Markéta Vocetková

    Léto je v plném proudu, užíváme si vysokých tropických teplot, opalování a zasloužené dovolené. Často odlétáme k moři, relaxujeme a užíváme si vln. Ne všichni si však dovolenou v zahraničí mohou dovolit, ať už z finančních či časových důvodů, a proto jsou nuceni zůstat v pohodlí vlastního domu.

    Možná právě z těchto důvodů se v posledních několika letech v České republice rozrostl trend nákupu a stavby bazénů. Nejčastěji se jedná o klasické venkovní bazény, převážně ty nadzemní, s menším obsahem vody. Jsou vcelku levné a jako mizivá alternativa bazénu jsou dostatečné. Svými rozměry jsou tyto bazény vhodné spíše pro děti či jen pro občasné osvěžení. Dozajista si v nich nezaplavete.

    Pokud však uvažujete nad pořízením bazénu, doporučuji volit variantu zapuštěných bazénů. Ideálním řešením jsou samonosné bazény, které jsou dostupné v mnoha velikostech tak, aby se přesně vešly na vaši zahradu. Samozřejmostí jsou zabudované schůdky či tvar nádoby dle přání zákazníka. Výhodou tohoto typu je i jednodušší instalace a zapuštění bazénu. Nemusíte se tedy obávat vysokých cen za práci při jeho montáži.

    Zapuštěné bazény mají mnoho výhod. Vypadají velmi stylově, dodávají domu nádech elegance, luxusu a jisté výjimečnosti. Jsou vhodné k relaxaci, plavání či rehabilitaci. Osvěžení během horkých dnů je samozřejmostí, stejně jako veselé hry vašich dětí. Představa letního večerního grilování u osvětleného bazénu či lákavé noční koupání také stojí za uvážení.

    A kde a jak se dají bazény pořídit? Nejjednodušší a asi i nejlepší volbou je nakupování a sjednání zakázky na internetu u vybrané firmy. U odborníka se můžete informovat o výhodách jednotlivých druhů bazénů, jejich instalaci, montáži a pochopitelně i ceně. Společně tak vyberete to nejvhodnější řešení pro vás. Veškeré bazény Albixon i příslušenství jsou kvalitní a prověřené odborníky. Stačí tak málo a můžete si užívat relaxace u skvělého nového bazénu…

     

    Přečtěte si také: